lördag 30 oktober 2010

Halloween...

Jag är inne i en sjukt negativ period och jag som brukar älska hösten. Kanske blir bättre när jag får ställa om klockan till riktig tid igen. Men ikväll blir det skräckfilmer hos bästaste Ella. Om vi ska hinna se alla lär det nog bli en all-nighter, eller kanske till och med en all-weeker. Blir säkert hur bra som helst. Fast man ska kanske spöka ut sig också, kanske ska gräva mig ner lite i lack-garderoben och dra fram nåt litet fodral. Om jag fortfarande kommer i dem =P
Men först ska jag nog ut på landet och socialisera med min far och min bror och förhoppningsvis även mina brorsbarn ett litet tag. Tias ska vara borta hela helgen, såååååå värdelöst. När jag blir diktator ska jag förbjuda honom att vara borta mer än när inte jag är hemma... men må fan ta honom om han inte är hemma när jag kommer hem... Fast det är kanske lite skönt att vara ensam ibland också.

Nej nu ska jag dra igång spotify och songbird (för vem nöjer sig med en musikspelare???) och sjunga för fulla muggar. Eller i alla fall för katterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar